1. PRIJZEN.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.

2. BESTELLING.

Na het verzenden van je bestelling zal MARL1 je via een e-mail een bevestiging sturen van je bestelling met daarbij de factuur. Het totaal te betalen bedrag en factuurnummer staan vermeld in de e-mail. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling binnen 24 uur worden verstuurd. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Als we na 7 werkdagen geen betaling hebben ontvangen, dan zullen we na overleg de bestelling annuleren.

Bij betaling via Ideal, zal de bestelling binnen 24 uur worden verstuurd. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvang je hierover een e-mail berichtje.

Bij betaling via Ideal zie je dat de betaling is afgehandeld door Mollie, mijn betaalsysteem.

Als je een bestelling plaatst, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

3. VERZENDING.

Ik bereken GEEN verzendkosten binnen Nederland.

4. HET VERSTUREN.

MARL1 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zoekgeraakte post. Bij beschadiging tijdens het versturen, graag eerst contact voordat het beschadigde artikel wordt teruggestuurd. In overleg zoeken we dan een goede oplossing. Verzendkosten van artikelen die je op eigen initiatief terug stuurt, zijn voor eigen rekening. En ook de eventuele schade ontstaan tijdens deze verzending. Nadat je het artikel in ontvangst hebt genomen, is het risico van beschadiging of verlies voor jou.

5. RETOURNEREN.

Je hebt het recht het artikel ongebruikt en in de originele verpakking, binnen 7 werkdagen na levering terug te sturen. Retourneren altijd na overleg met ons. De kosten voor het verzenden van een retour zijn voor eigen rekening. Wij accepteren alleen retouren welke voldoende gefrankeerd zijn. Na ontvangst van de retourzending zal het betaalde bedrag binnen 10 dagen teruggestort worden op de bank/girorekening.

6. ZAKELIJKE GEGEVENS.

KVK nr  34366859
BTW id nr NL001378704B74
RABO bank NL44RABO 0157 1883 45
bic  RABONL2U 

7. PRIVACYBELEID

Marl1verzameld jouw persoonlijke gegevens direct van jou, door je te abonneren op onze nieuwsbrief. Marl1 zal jouw gegevens nooit aan derden verstrekken.

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2023 marl1 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel